Concursuri cu premii organizate de ArtSpace.ro
Respect pentru artă

diana-scutaru-castigator-130x98 Câştigător concurs de Crăciun! Câştigă o felicitare pictată originală!Câştigătoarea concursului Concurs de Crăciun! Câştigă o felicitare pictată originală! în urma tragerii la sorţi a fost Scutaru Diana din Iaşi cu comentariul:

Anul acesta pentru noi Craciunul are o semnificatie extraordinara din doua motive importante: sunt insarcinata in 9 luni, si chiar pe 26 decembrie asteptam sa vina pe lume, puisorul nostru drag, Ioana. Vom impodobi casa cu un brad natural, globuri rosii si ghirlande argintii, cu lumanari parfumate, bomboane de pom, iar la patutul micutei, pe perete, vom lipi renii Mosului, cu stelute si o instalatie. Un alt motiv de mare sarbatoare, este faptul ca este primul Craciun petrecut in casa noastra(suntem proaspat casatoriti), si practic, primul brad realizat in familie.

Premiu concurs Crăciun organizat de ArtSpace.ro

Acum, Domane ajuta sa reusim sa impodibim casa inainte de venirea noului membru, sa nu se grabeasca micuta si sa vina mai devreme.

Ca premiu, D-na Scutaru a ales lucrarea “Crăciun - Îngeraş” din Colecţia de felicitări - Crăciun 2008.

Echipa ArtSpace.ro vă mulţumeşte pentru participare şi vă doreşte un an care vine plin de bucurii şi fericire.

Concurs de Crăciun! Câştigă o felicitare pictată originală!

Publicat de admin la 26 - Noiembrie - 2008

Sărbătorile de iarnă aduc fericire şi bucurie în casele voastre. Echipa ArtSpace.ro doreşte să vă aducă o bucurie în plus şi lansează un concurs cu premiu, o felicitare pictată manual realizată în culori acrilice pe pânză din colecţia noastră specială de Crăciun.

Participarea este simplă, adăugaţi un comentariu la acest articol în care să ne povestiţi despre cum vă pregătiţi pentru sărbătoarea de Crăciun şi intraţi automat în concurs.

Premiu

Premiu de Craciun

Câştigătorul acestui concurs va câştiga o felicitare pictată manual realizată în culori acrilice pe pânză, la alegere din colecţia ArtSpace.ro de “Craciun 2008″ (clic AICI pentru a vedea colecţia).

Regulament

  • Concursul se desfăşoară pe perioada 26 Noiembrie - 10 Decembrie
  • Un participant intră în concurs prin publicarea unui comentariu la acest articol pe tema  “Cum ne pregătim pentru sărbătoarea de Crăciun“.
  • Câştigătorul se desemnează prin tragere la sorţi din comentariile acceptate conform cu regulamentul şi va fi anunţat pe data de 11 Decembrie pe acest blog şi prin intermediul adresei de e-mail furnizată la adăugare comentariu.
  • Câştigătorul se obligă să trimită o poză cu el şi premiul primit, care va fi postată pe acest blog la sfârşitul concursului.
  • Comentariile care nu sunt conform cu tema propusă, sunt copiate din alte surse, conţin mesaje publicitare, conţin cuvinte obscene, conţin o sintaxă incorectă, vor fi scoase din concurs şi şterse de pe blog.
  • Vă sugerăm să folosiţi numele real şi adresa Dumneavoastră personală de e-mail (nu va fi afişată public) pentru a evita ulterioare confuzii, nu răspundem pentru datele eronate furnizate la participarea în concurs.
  • În concurs se pot înscrie doar persoane de pe teritoriul României.
  • Prin înscrierea in concurs implicit sunteţi de acord cu regulamentului concursului
  • Vă dorim succes!